Wat is een betere manier om 2019 te verwelkomen dan met een thuisupdate? Hieronder vindt u een overzicht van de snelste, gemakkelijkste en goedkoopste projecten die gegarandeerd een enorme impact hebben op uw huis in januari.

1. Georganiseerd worden

Vergeet de voorjaarsreiniging als voorbereiding op het nieuwe jaar is de beste manier om fris te beginnen. Ga één kamer per keer door uw huis en verdeel uw spullen in categorieën als “bewaren”, “doneren” en “gooien”. Als je eenmaal hebt besloten wat er verblijft, geef je alles een plaats. Decoratieve manden en opbergmanden zijn geweldige opties om oppervlakken vrij van rommel te houden, en het labelen van bakken is de beste manier om te garanderen dat alles terug naar huis komt.

2. Hang nieuwe kunst op

Het ophangen van nieuwe muurschilderkunst is een van de eenvoudigste manieren om uw huis bij te werken. Als er geen ruimte is in uw budget voor het kopen van alle nieuwe kunstwerken, schakel dan de plaatsing van wat u al hebt. 2. Groepeer stukken samen om een opvallende galerijmuur te creëren, of ga met iets grootschaligs om de lege ruimte te vullen.

3. Gooi kussens omruilen

Schakel uw bestaande gooikussens uit voor iets nieuws om uw woonkamer of slaapkamer te verlevendigen. Probeer gelaagde patronen, kleuren en texturen om meer visuele interesse te creëren, en overweeg het toevoegen van gooikussens aan vensterbanken of halbanken voor een gezelliger gevoel.

4. Herschikking Meubilair

U hoeft geen nieuw meubilair aan te schaffen om het uiterlijk van uw huis volledig te veranderen. Een eenvoudige herschikking van uw meubels kan ervoor zorgen dat uw ruimte groter, evenwichtiger en nog overzichtelijker aanvoelt. Probeer uw bank en uw zitkamerstoelen te verwisselen, of zelfs tapijten uit twee verschillende kamers.

5. Maak een Statement Wall

Het creëren van een brandpunt door het schilderen of behangen van een muur is een van de gemakkelijkste manieren om een ruimte volledig te transformeren. Maak gebruik van het feit dat je slechts één muur bedekt en experimenteer met een kleur of patroon dat je anders niet zou denken te gebruiken voor een hele kamer. Markeer de muur achter uw bed, open haard of televisie voor een onmiddellijke update.